لوله بازکنی و تخلیه چاه

انواع خدمات لوله بازکنی و تخلیه چاه امین کاران به صورت لوله بازکنی شبانه روزی ، فوری و تضمینی

لوله بازکنی و تخلیه چاه

انواع خدمات لوله بازکنی و تخلیه چاه امین کاران به صورت لوله بازکنی شبانه روزی ، فوری و تضمینی

ساخت جرثقیل سقفی

ساخت جرثقیل سقفی یکی از سازه‌هایی است که در اغلب سوله‌ها، کارخانه‌ها و به طور کلی سالن‌های صنعتی بزرگ استفاده می شود. سازنده جرثقیل سقفی یکی از مهم‌ترین بخش‌های صنعت به حساب می‌آید. زیرا صنایع گوناگون بسیاری به این سازه همه کاره نیاز جدی دارند. جرثقیل‌های سقفی انواع مختلف دارند. که هر کدام برای مصارفی خاص مناسبند.

جرثقیل سقفی

جرثقیل سقفی یکی از ابزارهای بسیار حیاتی و اثربخش در صنایع مختلف است که بر روی سیستم نصبی یا سقف کارگاه نصب می‌شود. این دستگاه با دقت و قدرت بالا، توانایی جابجایی بارهای سنگین، تجهیزات صنعتی، و مواد ساختمانی را داراست. از ویژگی‌های برجسته جرثقیل‌های سقفی، انعطاف‌پذیری در فضا و قابلیت اجرای حرکات دقیق به منظور جابجایی بارها در فضاهای محدود است. با سیستم‌های کنترل پیشرفته، سرعت حرکت و ارتفاع بلندکشی قابل تنظیم هستند. این ابزارها به عنوان یک جزء اساسی در ساخت و ساز، صنایع تولیدی، و سایر صنایع استفاده می‌شوند و نقش بسیار مهمی در بهبود بهره‌وری، ایمنی کارکنان، و تسهیل انتقال بارها ایفا می‌کنند.

بهتر بدانید: نحوه انتخاب قطعات یدکی مناسب جرثقیل

ساخت جرثقیل سقفی

ساخت جرثقیل های سقفی طی یک سری مراحل پیچیده صورت می گیرد. در ابتدا ساخت آنها بسیار ساده بود و از یک بازوی قابل گردش تشکیل شده بود که دارای دو تکیه گاه عمودی و یک تکیه گاه افقی بودند و برای حفظ تعادل یک وزنه داشتند. این مدل از ساخت تا حدود قرن شانزدهم ادامه داشته است. با پیشرفت چشمگیر در صنعت تغییراتی در ساخت جرثقیل صورت گرفت. وسایلی چون موتور بخار و برق موجب پیشرفت در ساخت این جرثقیل ها شد. در واقع ساخت جرثقیل سقفی تحولاتی گام به گام داشته است. در ابتدا برای بالا بردن برد و دسترسی به بازوی اصلی بازوی کوچک اضافه می شود. با بهینه شدن ساختار فولاد و استفاده از ابزارهایی مانند موتور گازوئیلی و برقی در این صنعت پیشرفت هایی صورت گرفت.
پیشرفت سریعی در ساخت این جرثقیل با توجه به نیاز روزافزون انسان ها به این وسیله صورت گرفته است. در ایران این جرثقیل با کیفیت بالایی ساخته می شود و از مهندسان کارآزموده در طراحی آن بکار گرفته می شود. به طور کلی ساخت جرثقیل سقفی به صورت تک پل و دو پل انجام می شود. در نوع تک پل تناژ با توجه به اندازه دهانه قابل تغییر است. در ساخت دو پل نیز از تناژ بالاتر از 10 تن و دهانه 24 متر استفاده می شود. در ساخت این جرثقیل باید دقت شود که سیم بکسل در جای خود کاملا محکم شده باشد و پیچ و تاب نداشته باشد. بر اساس وزن سیستم باربند مناسب تعیین شود. فونداسیون سوله به گونه ای باشد که بار جرثقیل های سقفی را تحمل کند. این جرثقیل ها برای مکان های سرپوشیده بهترین انتخاب هستند و دارای اجزایی به نام بالابر، ترولی و پل می باشند. این جرثقیل ها با ارتفاع کمی زیر سقف جایگذاری می شوند و از دو ریل برای تغییر مسیر در صفحه دو بعدی استفاده می شود. پل در جرثقیل های سقفی امکان تغییر ارتفاع را می دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.